Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 22 Μαρτίου γονείς - εκπαιδευτικοί - μαθητές του Ν. Κεφαλονιάς, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην απόφαση να αποχαρακτηριστεί η Κεφαλονιά από σεισμόπληκτη. Αντιπροσωπεία της συναντήθηκε με τον υφυπουργό Παιδείας Θ. Πελεγρίνη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, της Ένωσης Γονέων Κεφαλονιάς, των 15μελών των μαθητών, των Συλλόγων Γονέων από το Αργοστόλι και την Παλική, καθώς και οαντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ, με αφορμή και τη συνάντηση αυτή, επισημαίνει πως πρέπει να σημάνει συναγερμός. «Είναι φανερό πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν βήμα τα έργα, πως δεν πρόκειται να δοθεί δεκάρα για τους σεισμόπληκτους και τα παιδιά τους, να δοθούν αντισταθμιστικά μέτρα. Όχι μόνο δεν θα επιστρέψουν πίσω τα λεφτά των κωδικών που υφαρπάχτηκαν, αλλά δεν πρόκειται να γίνουν ούτε καν οι επιδιορθώσεις στα σχολεία που δρομολογούνταν με τον προηγούμενο αντισεισμικό κανονισμό», σημειώνει σε ανακοίνωσή της.
ΠΗΓΗ:902.gr