Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΠΑΜΕ Κέρκυρας :Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας το Σάββατο 21/05 στις 10 το πρωί στο Οκαζιόν.


Το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Μάη η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, "απελευθέρωση" των "κόκκινων" δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.
        Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους κάθε κλάδου, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις σωματειακές επιτροπές, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, να μη δεχτούν τη νέα εξαθλίωση! Να μην εγκλωβιστούν ξανά στις ψεύτικες ελπίδες και στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι περάσαμε τα δύσκολα.
        Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός του καθημερινού και δύσκολου αγώνα. Αγώνας που έχει ως στόχο και προοπτική την αποφασιστική αναμέτρηση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής για να επιβάλλουμε το δίκιο μας, να χαράξουμε το δικό μας δρόμο ανάπτυξης και ευημερίας, χωρίς μνημόνια κι αφεντικά.

Η Γρ. Κέρκυρας του ΠΑΜΕ

19/05/2016