Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: 7 Φλεβάρη 2014 Ολοι και Ολες Στην Απεργία

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 7 Φλεβάρη, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας των ΕΠΑΛ στο Συμβούλιο Επικρατείας, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

¨  Να μην απολυθεί κανείς! Καμία κινητικότητα - καμιά διαθεσιμότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να γυρίσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ στα σχολεία τους. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
¨  Όχι στον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση. Όχι στο "νέο σχολείο" της ημιμάθειας, της Ε.Ε., των επιχειρήσεων και της κινητικότητας Εκπαιδευτικών- Μαθητών!
¨  Να μην περάσει το νομοσχέδιο που τσακίζει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Να καταργηθούν τα χαράτσια στα νοσοκομεία, στις συνταγές, στα φάρμακα. Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας για όλους.
¨  Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία. Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.
¨  Ένα γεύμα και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλα τα παιδιά. Δωρεάν μεταφορά. Κανένα παιδί χωρίς φαγητό, ρεύμα και θέρμανση.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης-Ε.Ε.-πλουτοκρατίας απαντάμε με ενότητα: ενιαίος αγώνας εκπαιδευτικών, συνδικάτων, γονιών,  μαθητών.