Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αλληλεγγύη στους μαθητές της Παλαιστίνης από Συλλόγους Εκπαιδευτικών

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στα παιδιά και στο λαό της Παλαιστίνης εκφράζουν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών συμμετέχοντας στην καμπάνια αλληλεγγύης που γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», (με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ) συγκεντρώνει τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.ά. σε κάθε σχολείο και τα παραδίδει στα σχολεία: 1ο Μεταμόρφωσης, 2ο Λυκόβρυσης, 3ο Ηρακλείου, 4ο Νέας Ιωνίας.

Από εκεί θα τα πάρει ο Σύλλογος, στο τέλος Οκτώβρη, για να τα στείλει στα γραφεία της «Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών» που εδρεύουν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» καλεί σε συγκέντρωση τετραδίων, μολυβιών, γομών, γραφικής ύλης κ.ά. σε κάθε σχολείο και σε παράδοση στα γραφεία του Συλλόγου, Ακαρνανίας 65, το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη από τις 9.00 π.μ. έως τις 12 μ.μ. Τα υλικά που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από το ΔΣ του Συλλόγου στη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.
ΠΗΓΗ: 902.gr