Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Υπουργείο Παιδείας:16320 αναπληρωτές στην Α΄φάση Όλα τα ονόματα

Στην πρώτη φάση προσλήψεων 16.320 αναπληρωτών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, με 12.392 από αυτές στην Πρωτοβάθμια και 3.928 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ίδιου του υπουργείου, τα κενά στην εκπαίδευση φτάνουν τις 25.000.
Αναλυτικά, στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται 8.763 δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, ενώ στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται 1.716 καθηγητές. Παράλληλα, στις δομές Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται 5.841 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (3.629 και 2.212 αντίστοιχα).


Οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει από σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη και μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι από τον πίνακα με τις προσλήψεις αναπληρωτών στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, απουσιάζει ο νομός Ηρακλείου Κρήτης, με το υπουργείο να ανακοινώνει ότι «σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης». 
Οι λίστες με τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται  
Πρσλήψεις στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση:

Προσλήψεις στη Πρωτοβαθμία εκπαίδευση: