Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μαθητές: Συντονίζουν τον αγώνα τους και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Συντονίζουν των αγώνα τους και συνεχίζουν τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους ενάντια στο «νέο λύκειο» οι μαθητές με απόφαση των 5μελών και 15μελών 57 σχολείων που συναντήθηκαν το Σάββατα στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συμμετοχή στον εορτασμό του Πολυτεχνείου με  αγωνιστικό ραντεβού την Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 5 μ.μ. στην Σταδίου και Πεζματζόγλου.
Από τις 18 Νοέμβρη συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε Διευθύνσεις Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, Δημαρχεία, τοπικά κλεισίματα δρόμων αλλά θα πραγματοποιηθούν και άλλες πολύμορφες δράσεις όπως συζητήσεις στα σχολεία, διοργάνωση συναυλιών, έκδοση εφημερίδων και άλλων εντύπων μέσα από τα οποία θα γνωστοποιηθούν ακόμα πλατύτερα τα αιτήματα τους.Αποφασίστηκε επίσης συμμετοχή στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη με την διοργάνωση μεγάλου μαθητικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.Στις 29 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση εκλεγμένων από ακόμα περισσότερα σχολεία ενώ στις 3 Δεκέμβρη, να είναι μέρα πανελλαδικών κινητοποιήσεων και να διοργανωθεί νέο μεγάλο μαθητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.Στην συνάντηση έγινε απολογισμός της πλούσιας δράσης που ξετυλίχτηκε το προηγούμενο διάστημα.
Για να δείτε την ανακοίνωσή τους πατήστε εδώ.
ΠΗΓΗ:www.mathites.gr