Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Ανακοίνωση Για Την Επιμόρφωση Στελεχών Εκπαίδευσης Στην Αξιολόγηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 


Με πρόσκληση χωρίς υπογραφή και χωρίς να κατονομάζεται ο χώρος καλούνται οι διευθυντές σχολείων σε επιμόρφωση σε θέματα αξιολόγησης στις 23 και 24/6/2014 και ώρες από 16:30 έως 21:30.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι για άλλη μια φορά εκδηλώσεις της διοίκησης τις οποίες απαιτείται υποχρεωτική συμμετοχή πραγματοποιούνται εκτός εργασιακού ωραρίου.
Είναι θέση της ομοσπονδίας και του σωματείου μας η ακύρωση των σεμιναρίων για την αξιολόγηση και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί πολλές επιτυχημένες συγκεντρώσεις – διαμαρτυρίες για το θέμα αυτό σε όλη τη χώρα.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους διευθυντές να μη συμμετέχουν στο σεμινάριο αυτό και ως μέλη του σωματείου να παρίστανται μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους στις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν τις αντίστοιχες ημέρες στον τόπο που θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο. Παρ` ότι όπως τονίσαμε το εν λόγω σεμινάριο γίνεται εκτός εργασιακού ωραρίου το ΔΣ κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας και αν χρειαστεί συμπληρωματική τρίωρη που κηρύσσει η ΟΛΜΕ για αυτές τις περιπτώσεις για να κάνουν χρήση τους οι διευθυντές ή οι συνάδελφοι των απογευματινών σχολείων στα πλαίσια της κινητοποίησης για την ακύρωση των σεμιναρίων.
Τέλος και για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησής μας καλούμε τους συναδέλφους σε συγκέντρωση – ενημέρωση στα γραφεία της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 20/6/2014 και ώρα 8:30 μμ.
Κέρκυρα 16/6/2014

ΓΙΑ ΤΟ  ΔΣ


               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ