Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΣΑΚ-ΔΕΕ Εκπαιδευτικών ΠΕ Κέρκυρας:Ανακοίνωση



pameΕΣΑΚ - ΔΕΕ    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

     Το Ψηφοδέλτιο






2012  εκλογες ΔΣ
2014  εκλογες ΔΣ

Ψήφοι
Αντιπ
%
Ψήφοι
Αντιπ
%
Ψήφισαν
682
9

554
9

Άκυρα - Λευκά
54


18


Έγκυρα
628


536


ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
110
2
17,52
89
2
16,60
ΔΑΚΕ
153
2
24,36
138
2
25,75
ΠΑΣΚ
154
2
24,52
118
2
22,01
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
211
3
33,60
191
3
35,63
        













Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που τίμησαν με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ - ΔΕΕ, που στηρίζει τις θέσεις του ΠΑΜΕ και της έδωσαν για μία ακόμη φορά ένα βήμα μάχης μέσα στο ΔΣ του ΣΕΠΕ Κέρκυρας.
Στη θύελλα που μαίνεται είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών, αλλά και γενικότερα. Δεν μπορεί να υπάρχουν αποτελεσματικοί αγώνες αν δεν απομονώσουμε τον παλιό και το νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό.


Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,
Εμείς θα συνεχίσουμε στον δρόμο της ταξικής πάλης, που τον εγγυάται το ΠΑΜΕ και τον καθοδηγούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Κόντρα στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άλλων «πρόθυμων», που βάζουν πλάτη «όλοι μαζί» για να μας πάρουν και τα ελάχιστα που μας απέμειναν.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που διαλύει την εκπαίδευση και τη ζωή μας σε πείσμα των συμβιβασμένων κυβερνητικών παρατάξεων ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ  αλλά και των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ που συνεχίζουν να αποκρύπτουν τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων και δημιουργούν αυταπάτες ότι η λύση θα έρθει «από τα πάνω» με κυβερνητική αλλαγή.
Συσπειρωθείτε ακόμα περισσότερο στο Σύλλογο. Με τη συμμετοχή σας. Με τη δράση σας. Με τις ιδέες  και τις προτάσεις σας. Εμείς έχουμε συνείδηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι συνάδελφοι που μας έδειξαν εμπιστοσύνη έχουν μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες.

Δίνουμε την υπόσχεση σε όλους τους συναδέλφους του ΣΕΠΕ Κέρκυρας να είμαστε στην πρώτη γραμμή για:
-          Νέους αγώνες  με  πλήρη εμπιστοσύνη των συναδέλφων προς το Σύλλογό τους, στη συνειδητή συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις, στην υλοποίηση των αποφάσεών τους, στο κίνημα.
-          Για να σκοτώσουμε την όποια ηττοπάθεια και το συμβιβασμό που καλλιεργείται χρόνια τώρα έντεχνα και συστηματικά.
-          Για το σχολείο και την κοινωνία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών που μας αξίζει και που τη δικαιούμαστε κι εμείς κι οι μαθητές μας.                                                                                                  
                                                                                        

Κέρκυρα, 6 Ιουνίου 2014