Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Κινητοποήσεις23-24-25 Σεπτέμβρη                                                                                                              ΠΡΟΣ:ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΘΕΜΑ: Κινητοποιήσεις

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, το Δ.Σ. του συλλόγου μας λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Δ.Σ της ΔΟΕ για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, ομόφωνα αποφασίζει:
Τη Δευτέρα 23 του Σεπτέμβρη συμμετέχουμε στη Στάση εργασίας 11πμ – 2μμ και καλούμε τους συναδέλφους στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργάκη μαζί με την ΕΛΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Συμμετέχουμε στη 48ωρη απεργία  της ΑΔΕΔΥ στις 24 και 25 του Σεπτέμβρη.
Την Τρίτη 24 του Σεπτέμβρη ,ημέρα Γενικής απεργίας, Συγκέντρωση στα Λύκεια στις 10.30πμ και συλλαλητήριο.
Την Τρίτη το βράδυ ο σύλλογος θα βάλει λεωφορείο, ώστε όσοι συνάδελφοι μπορούν να κατεβούμε στην Αθήνα, για να συμμετέχουμε στο πανεκπαιδευτικό    συλλαλητήριο την Τετάρτη 25 του Σεπτέμβρη.
(Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, να το δηλώσουν στην πρόεδρο του συλλόγου , μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ).
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι συνεχίζουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών μέχρι την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του ΔΝΤ !
Για το Δ.Σ