Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Kέρκυρα: Συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)


Aπό την κινητοποίηση στην Κέρκυρα
Μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, σωματείων, μαζικών φορέων και φοιτητικών συλλόγων της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία Σαρόκο. Τον αποτροπιασμό και την οργή τους εξέφρασαν οι διοργανωτές για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε σε ενέδρα χρυσαυγιτών.




Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Αυτοαπασχολούμενων και Επαγγελματοβιοτεχνών, η τοπική ΕΛΜΕ, ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας (ΣΕΠΕ) και οι φοιτητικοί σύλλογοι του Ιόνιου Πανεπιστημίου.
Στη μαζική συγκέντρωση καταγγέλθηκε η Χρυσή Αυγή ως παιδί του καπιταλιστικού συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες, προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία. 
Έγινε ξεκάθαρο ότι το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. 
Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. 
Να σβήσουν από προσώπου γης. 
Οι εργάτες, οι εργάτριες, η νεολαία, ο λαός να διώξουν τους φασίστες από όλες τις γειτονιές.