Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΣΕΠΕ Κέρκυρας:Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Αυτοαξιολόγηση τη Δευτέρα 31 Μαρτίου

ΘΕΜΑ:  ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνάδελφοι – σσες  η νέα εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της αξιολόγησης. Μπροστά στον κίνδυνο οι αποφάσεις συλλόγων διδασκόντων να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας προχωρά σε μια τρίτη (!!) κατά σειρά εγκύκλιο για το ίδιο θέμα (οι προηγούμενες εγκύκλιοι στις 10/12/2013 και στις 6/3/2014)  και διατάζει τους Δ/ντές σχολικών μονάδων να ορίσουν οι ίδιοι τις ομάδες εργασίας μέχρι τις 4/4/2014. Όπως πέρσι επιστράτευσε τους καθηγητές έτσι και φέτος θέλει με τη βία να επιβάλλει το νομοθετικό έκτρωμα το οποίο θεμελιώνει τον επαγγελματικό αφανισμό των εκπαιδευτικών και οδηγεί στο σχολείο της αγοράς.

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ     
                  
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με την ακύρωση των σεμιναρίων, με την συγκέντρωση 58.650 υπογραφών πανελλαδικά δηλαδή του 93,5% του κλάδου, με τις εκατοντάδες συνεδριάσεις Συλλόγων Διδασκόντων με αποφάσεις μη συγκρότησης ομάδων εργασίας,  καταγράφηκε η συντριπτική αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση του Υπουργείου Παιδείας. Και αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν διαγράφεται με απειλές.
Το Υπουργείο, με αυτή την εγκύκλιο-μνημείο αυταρχισμού- επιδιώκει να ανακόψει το κύμα των αρνητικών αποφάσεων των Συλλόγων Διδασκόντων.
Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγκαλεί Έκτακτη Γενική συνέλευση, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στο 7ο Δημοτικό σχολείο στις 7μμ, ώστε να πάρουμε αποφάσεις για την παραπέρα στάση μας.



 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ