Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών:Για τα σεμινάρια των Δ/ντων Εκπαίδευσης στο ΥΠΑΙΘ

Ενημέρωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών για τα σεμινάρια Αξιολόγησης των Δ/ντών Εκπαίδευσης στο ΥΠΑΙΘ

Με τη συμμετοχή  δεκάδων Συλλόγων και ΕΛΜΕ και με  τη μαχητική παρουσία δεκάδων εκατοντάδων εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του Υπουργείου Παιδείας  το Σάββατο 15/3.
Στο υπουργείο  κατόρθωσαν να περάσουν στο σεμινάριο τα στελέχη του  μόνο με "κόλπα". 
Τους είχαν επί τέσσερις ώρες να στριφογυρίζουν στο MALL, δίνοντας τους οδηγίες από τα κινητά για να περάσουν  από τα μπλόκα των εκπαιδευτικών (οι σύλλογοι είχαν μλποκάρει το υπουργείο από τρεις διαφορετικές εισόδους).
Αφού είδε κι απόειδε ότι κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο, τους έβαλαν σε ταξί και με τη συνοδεία των ΔΙΑΣ και των ΜΑΤ και με παραταγμένες τις κλούβες, πέρασαν ορισμένα από τα στελέχη του κάτω από τη χλεύη των συγκεντρωμένων εκπαιδευτικών, προσπαθώντας να κρύψουν τα πρόσωπά τους!
Επιστράτευσαν διμοιρίες με χακί ΜΑΤ, με μπλε ΜΑΤ, τοποθέτησαν κλούβες κάθετα στο δρόμο, χτύπησαν τους εκπαιδευτικούς διαδηλωτές, έριξαν δακρυγόνα, έφεραν ζητάδες, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, μέχρι και τα ταξί που βρίσκονται μπροστά στο MALL επιτάχτηκαν και τελικά, μόλις και μετά βίας 62 στελέχη εκπαίδευσης επί συνόλου 160 κατόρθωσαν, ντροπιασμένα, κρυμμένα μέσα σε ταξί και με την προστασία των ΜΑΤ, να μπουν στο υπουργείο!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ -ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΕΧΟΥΜΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ