Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πληθαίνουν οι αποφάσεις Συλλόγων Δασκάλων ενάντια στην αξιολόγηση

Ολοένα και πληθαίνουν οι αποφάσεις Συλλόγων Διδασκόντων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων που συνεδρίασαν και απέρριψαν τη συγκρότηση «ομάδων εργασίας» για την «αυτοαξιολόγηση».
Τα ΔΣ των Συλλόγων Δασκάλων Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Δασκάλων Ανατολικής Αττικής«Ο Σωκράτης», Δασκάλων Νέας Ιωνίας - Ηρακλείου - Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζουν με ανακοινώσεις τους τους Συλλόγους Δασκάλων Διδασκόντων που ως τώρα συνεδρίασαν και απέρριψαν τη συγκρότηση «ομάδων εργασίας» και καλούν όσους Συλλόγους δεν έχουν ακόμη συνεδριάσει να προχωρήσουν άμεσα σε συνεδριάσεις και να απορρίψουν και αυτοί τη συγκρότηση των «ομάδων εργασίας».
Την Παρασκευή 28 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί νέα κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας για το μπλόκο των σεμιναρίων των στελεχών εκπαίδευσης.
Και η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας σημειώνει: «Η έκδοση 3ης διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας για την αυτοαξιολόγηση και τις ομάδες εργασίας δείχνει την αντίσταση που συναντά η πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας από την  ομόφωνη και καθολική αντίδραση γονιών - εκπαιδευτικών στη συγκρότηση των  ομάδων εργασίας.
Πληθαίνουν οι αποφάσεις πολλών Συλλόγων Γονέων, που μετά από την απόφαση-κάλεσμα της ΑΣΓΜΕ, αρνούνται τη συμμετοχή τους στις προτεινόμενες ομάδες εργασίας».
ΠΗΓΗ:902.gr