Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γιάννενα: Στάλθηκαν τα πρώτα κιβώτια με σχολικά είδη για την Παλαιστίνη

Τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, τους εργαζόμενους, αλλά και βιβλιοπώλες της πόλης που ανταποκρίθηκαν στην καμπάνια αλληλεγγύης: «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης» που γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών χαιρετίζει η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ.
Ήδη τα πρώτα κιβώτια με σχολικά είδη στάλθηκαν την Πέμπτη 9 Οκτώβρη προς την Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών και αναμένεται μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας να φτάσουν στην Παλαιστίνη.
Η καμπάνια συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα. Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, να μετατρέψουν το κάθε σχολείο, την κάθε γειτονιά, σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης.
Καλεί το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και την ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, να ανταποκριθούν στην καμπάνια αλληλεγγύης. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη, τσάντες κλπ.
Όσοι φορείς μαζέψουν είδη μπορούν να τα παραδώσουν στη Γραμματεία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων ή να τα αποστείλουν μόνοι τους στη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών (διεύθυνση παραλαβής Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Τ.Κ. 18531, Εργατικό Κέντρο Πειραιά, με την ένδειξη «Για τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών», τηλέφωνα επικοινωνίας 6977934674 - 6979928697).
Αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής για την καμπάνια αλληλεγγύης θα μεταβεί στην Παλαιστίνη για να παραδώσει τη βοήθεια που θα συγκεντρωθεί. 
ΠΗΓΗ:902.gr